Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Om oss

Vi lyckades!

Med kampanjen Pynta djurvänligt, Lunds kommun! visade vi att vi är många lundabor som bryr oss om djurskyddsfrågor. Den 6 mars 2016 meddelade Lunds kommun att de inte kommer att pynta med material som kommer från djur (exempelvis påskfjädrar).

Medlemsmöten

Vi träffas en gång i månaden, normalt sett den 18:e klockan 18.00. Då ses vi på Skomakargatan 8 i Folkuniversitetets lokaler. Håll utkik på vår facebooksida för mer information kring teman och eventuella ändringar av tid & plats.

På våra möten välkomnas alla som är intresserade av Djurens Rätt och djurrätt. Vanligtvis bjuds det på god veganfika och det diskuteras vilka djurrättsaktiviteter vi kan anordna i Lund. Vi vill ha dina förslag – kom, så planerar vi tillsammans vad vi ska göra. Ju fler vi är desto roligare blir det!

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev till våra medlemmar och andra som visat intresse för vår verksamhet. I det sammanfattar vi vad som har hänt den senaste tiden och vad som är på gång framöver. Vill du också få det? Skicka din mejladress till oss på lund@djurensratt.se så lägger vi till dig på vår lista.

Bli aktiv!

Alla som är medlemmar, eller som skulle vilja bli medlemmar, kan också bli aktiva i Djurens Rätt Lund. Inga förkunskaper krävs och alla är välkomna! Ett ypperligt tillfälle att bli aktiv är att komma på ett av våra medlemsmöten. Har du frågor eller vill bli aktiv, mejla oss på lund@djurensratt.se

Du hittar oss även på facebook & instagram